Voksel perustettiin alkuvuodesta 2021 ja yrityksen pohjimmaisena ajatuksena on tarjota helposti lähestyttäviä 3D-mallinnus- ja tulostuspalveluita laajalle asiakaskunnalle vauvasta vaariin, edullisesti sekä tehokkaasti.

Laajalla asiakaskunnalla tarkoitetaan sitä, että suurin osa nykyisistä 3D-palveluista on suunnattu pääsääntöisesti teollisuuteen ja suuremmille asiakkaille.

Voksel tarjoaa yksilöityjä ja edullisia 3D-palveluita juuri sinulle. Olitpa oman elämäsi Pelle Peloton, jolta uupuu keksintösi prototyyppi, kaipaatpa harrasteajoneuvoosi varaosia, joita ei enää valmisteta tai haluatpa vaikka persoonallisemman avaimenperän/nimikyltin itsellesi, Voksel on oikea valinta sinulle.

Tarjoamme myös erikoisosia moottoripyörien ja mopojen rakenteluun. Valikoimastamme löytyy mm. mallikohtaisia mittaritelineitä tankokiinnityksellä, markkinoiden nopeimpia pikakaasuja enduro/motocross harrastajille sekä paljon muuta.

Jos kaipaamaasi tuotetta ei löydy valmiina, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan ja valmistetaan mittojesi perusteella oikeanlainen kappale juuri sinulle ja sinun tarpeisiin.