Hinnasto

3D-Mallinnus
3D-mallinnus eli CAD-tiedosto tehdään asiakkaan suunnitelman perusteella. Tuetut tiedostomuodot: .step, .stl .3mf, valmis mallinnos voidaan tulostaa tai koneistaa. Mikäli kappale tulostetaan meillä, aloitusmaksua ei peritä erikseen.
90€/h
FDM/FFF-Tulostus
Tulostuksen aloitusmaksu
    9,90 €
PLA, PETG ja ASA.
4,90 €/h
MÄNTY- JA KUPARIFILAMENTTI.
5,90 €/h
TPU, NYLON JA HIILIKUIDULLA VAHVISTETTU NYLON
6,90 €/h

Hinta sisältää: materiaalin, koneen käyttökustannukset sekä tulosteen valmistelun ja tiedoston eheyden tarkistamisen. Tarvittavista muutoksista ja mahdollisista korjauksista sovitaan tapauskohtaisesti.

Koneiden suurin tulostusnopeus on noin 50 grammaa materiaalia tunnissa. FDM-tulostuksessa monimutkaisiin tulosteisiin täytyy lisätä tukimateriaalia, jotta mallinnos voidaan tulostaa. Kappaleen muoto ja tukirakenteiden määrä pienentää tulostimien tulostusnopeutta, mutta keskiarvona voisi pitää noin 20 gramman tuntinopeutta.

Materiaalivaihtoehdot:
PLA
Säilyttää muotonsa vääristymättä n. 60 °C asti. Sopii erinomaisesti koristeiden ja käyttötarvikkeiden valmistamiseen. Korkealaatuinen, täysin biohajoava, valmistettu EU:ssa.
PETG
Säilyttää muotonsa n. 80 °C asti. Sopii erityisesti mekaanisiin osiin sekä sisä- ja ulkokäyttöön. Korkealaatuinen, valmistettu EU:ssa.
ASA
Kestävä vaihtoehto, säilyttää muotonsa aina n. 92 °C asti. Kestää myös loistavasti UV-säteilyä, jonka ansiosta se säilyy muuttumattomana jatkuvassa ulkokäytössä pitkään.
TPU
Joustavia filamentteja käytetään usein autonosiin, kotitalouskoneisiin tai lääketieteellisiin laitteisiin. Nämä filamentit ovat useimmiten pehmeitä ja venyviä, ja ne kestävät näin korkeaa rasitusta. Säilyttää muotonsa vääristymättä n. 80  °C asti.
Erikoisemmat materiaalit:
Mäntyfilamentti
Säilyttää muotonsa n. 50 °C asti. Ainutlaatuinen sekoitus, jossa on 40 % jauhettua puuta. Tuoksuu myös puulta. Sopii hyvin koriste-esineiden valmistukseen.
Kuparifilamentti
PLA-pohjainen filamentti, jossa on n. 80 % kuparijauhetta. Säilyttää muotonsa n. 70 °C asti. Tulostamisen jälkeen käsitellään messinkiharjalla tai hiomapaperilla. Hiomisen ansiosta kuparijauheen näkyvyys tulee esineessä paremmin esille.
Nylon
Nailon on erittäin suosittu muovilaatu eri valmistajien keskuudessa. Nailon eli polyamidi on tunnettu sen kestävyydestä, taipuisuudesta, vähäkitkaisuudesta. Sen ominaisuus kestää merkittävää mekaanista rasitusta tekee siitä hyvän materiaalin tulostaa mm. työkaluja, toiminnallisia prototyyppejä sekä lopullisia tuotteita. Lämpötilan kesto n. 120 °C
PA-CF, hiilikuituvahvisteinen nylon
Samat ominaisuudet kuin nylonilla mutta sisältää 20% hiiilikuitua eli on paljon jäykempi ja kestävämpi kuin perus nylon.
MSLA tulostus

Tulostuksen aloitusmaksu ja kappaleiden jälkikäsittely        (sisältää pesun IPA:lla ja kovetuksen UV-valolla).

Materiaalikustannukset menekin ja resiinilaadun mukaan.

alk.  19,90 €                

12-120 €/ 100g

MSLA tulostamisessa käytetään vain laadukkaita JAMG HE-resiinejä.

Käy tutustumassa laajaan valikoimaan www.jamghe.com

Mikäli haluat ostaa resiinejä omaan käyttöön kannattaa kysyä tarjousta suoraan myyntivastaava Gracelta whatsappissa numerossa +86 135 287 32032

tai sähköpostilla:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Asiointi onnistuu sujuvasti englanniksi.

Koneistus

Kappaleen koneistusta on käytännössä mahdotonta hinnoitella ennen mallinnoksen näkemistä, joten tämä kohta jätetään siltä osin täyttämättä.

Mutta kysyvä ei tieltä eksy eikä myöskään tässä tapauksessa ilman hinta-arviota jää eli ei muuta kuin rohkeasti yhteydenottoa tännepäin niin selvitetään yhdessä kappaleen kustannukset.